ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Δήμαρχος Κατερίνης στην Έκθεση για την 90χρονη διαδρομή του Ε.Ο.Σ


Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ Θεόδωρο Τεκερίδη– Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης & του Οργανισμού Πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών “Εννέα Μούσες” (πρώην οικία Τσαλόπουλου)

Την έκθεση φωτογραφίας, κειμηλίων και εγγράφων: “Ταξίδι στο παρελθόν”, που «φωτίζει» τα 90 χρόνια ιστορίας του Ε.Ο.Σ Κατερίνης και φιλοξενείται στο Κέντρο Τεχνών “Εννέα Μούσες” (πρώην οικία Τσαλόπουλου), επισκέφτηκε χτες το απόγευμα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ Θεόδωρο Τεκερίδη, στα εκθέματα που επικεντρώνονται σε σπάνιο φωτογραφικό υλικό, έγγραφα ντοκουμέντα και κειμήλια από το αρχείο του συλλόγου, ενώ αποτυπώνουν και καταγράφουν με μοναδικό τρόπο την ιστορική εξέλιξή του.

Ο κος Κουκοδήμος ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου, συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης, ενώ όπως τόνισε: «Η φιλοξενία της έκθεσης στο Κέντρο Τεχνών “Εννέα Μούσες” σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίρια της πόλης, προωθεί δυναμικά το διαχρονικά – δημιουργικό «διάλογο» του ΕΟΣ Κατερίνης με τους ανθρώπους του τόπου μας και ευρύτερα».Η έκθεση, θα διαρκέσει έως και αύριο 31 Μαρτίου, ενώ το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *