ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης στην Ισπανία

Με τη συμμετοχή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δεύτερη Διακρατική Συνάντηση Μάθησης, Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης που διεξήχθη από 21/03/22 έως 25/03/22, στην πόλη Σαν Πέδρο ντελ Πινατάρ της Ισπανίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ KA2 με τίτλο:

«Together , beyong differences – Accept me as I am »

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εξής χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Λιθουανία, Ρουμανία, Κροατία.Το σχολείο IES Tarraga Escribano, φιλοξένησε την 2η Δραστηριότητα – Συνάντηση στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές και από τις άλλες χώρες – εταίρους. Η σχολική μονάδα εκπροσωπήθηκε από τις Υποδιευθύντριες κα Ιωάννα Τσαουσίδου και κα Στυλιανή Καραλή και τις μαθήτριες: Ανατολή Τσενεκίδου, Νικολέτα Αθανασίου, Παναγιώτα-Λιονέλλα Κιολέογλου και Πολυξένη Πετρωτού, οι οποίες είχαν την ευκαιρία :

Nα έρθουν σε επαφή με το εκπαιδευτικό σύστημα της Ισπανίας μέσω της παρατήρησης, αλλά και τα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων συμμετεχουσών χωρών και να ανταλλάξουν διδακτικές πρακτικές ως προς τη διαφοροποιημένη – εξατομικευμένη διδασκαλία και την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση.

Να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να συνεργαστούν και να γνωρίσουν άλλες κουλτούρες και νοοτροπίες.

Να επισκεφτούν την πόλη Καρθαγένη της Ισπανίας.

Να ανακαλύψουν τον πολιτισμό, την ιστορία και τη θρησκευτική κουλτούρα της Ισπανίας.pierianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *