ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Με το ποσό των 498.000 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος από την Π.Ε. Πιερίας για συντήρηση-ασφαλτόστρωση αγροτικών και δημοτικών οδών
Με το ποσό των 498.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Δίου-Ολύμπου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για έργα συντήρησης και ασφαλτόστρωσης αγροτικών και δημοτικών δρόμων, ενώ 30.000 ευρώ θα διατεθούν από ιδίους πόρους του Δήμου.

Οι σχετικές συμβάσεις υπεγράφησαν μεταξύ του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου και των εκπροσώπων των αναδόχων εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα η χρηματοδότηση αφορά:

- την ασφαλτόστρωση των αγροτικών οδών του Δήμου Δίου-Ολύμπου (συνολικό ποσό: 94.585,46€).

- την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού στην περιοχή "Καναπίτσα" (ποσό: 95.502,37€).

- και την συντήρηση και ασφαλτόστρωση οδών του Λιτοχώρου (ποσό: 338.226,81 €).

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου για την έμπρακτη και σταθερή υποστήριξη του Δήμου, εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους που θα αξιοποιηθούν σε σημεία που χρήζουν αναβάθμισης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *