ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Γ.Α.Σ. Ολύμπιος Μαχητής: Επέστρεψε στην Κατερίνη με 2 μετάλλια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΩΡΑΣΙΔΩΝ 2022Στις 9 και 10 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. Στεφανόπουλο” στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022.

Ο Γ.Α.Σ. Ολύμπιος Μαχητής με την συμμετοχή 11 αθλητών-τριών επέστρεψε στην Κατερίνη με 2 μετάλλια.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια φτάνοντας 52ος στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος ανάμεσα σε 110 συλλόγους.
Αναλυτικά τα μετάλλια:

Χάλκινα


ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ KUMITE ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 13 ΕΤΩΝ -54kg
ΓΚΟΥΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ KOUMITE ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 13 ΕΤΩΝ +54kg

Συμμετοχή

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ
ΙΛΙΑΣΑ ΜΠΙΑΝΚΑ-ΕΛΕΝΑ
ΓΑΛΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΛΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΙΓΚΟΥ ΑΝΤΕΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΖΗΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ο Πρόεδρος Αναγνώστου Σπύρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. του συλλόγου μας έμεινε ευχαριστημένο για όλες της επιδόσεις των παιδιών καθώς και για το ήθος τους.
Συγχαρητήρια στον δάσκαλο μας Ιωάννη Παραστατίδη των προπονητή μας Παραστατίδη Χριστόφορο καθώς και στους γονείς για την στήριξη τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *