ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έγκριση ποσού 230.000€ για τη διαμόρφωση του κόμβου στη διασταύρωση Δ. Δημοκρατίας με Πλαστήρα , στο Αιγίνιο
Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα διαθέτει στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού το ποσό των 230.000€ για τη «Διαμόρφωση κόμβου στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Πλαστήρα» στο Αιγίνιο, προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στην εν λόγω διασταύρωση.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλας αναφέρει: “Ανάμεσα στις υποχρεώσεις κάθε Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών του δήμου. Με την κατασκευή του κόμβου θα εκπληρωθεί ένας από τους στόχους που θέσαμε αμέσως μετά την ανάληψη της Διοικήσεως του δήμου. Η διασταύρωση στην οποία θα κατασκευασθεί ο κόμβος βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Καθημερινώς διέρχονται από αυτήν πολλά οχήματα και είναι αυξημένος ο κίνδυνος προκλήσεως ατυχήματος. Ο αριθμός των οχημάτων και κατά συνέπεια και η επικινδυνότητα αυξάνεται ακόμη περισσότερο κάθε Τετάρτη που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά Αιγινίου. Την περίοδο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη Αιγινίου τόσο ο αριθμός των οχημάτων όσο και η επικινδυνότητα αυξάνονται εκθετικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Βουλευτή Πιερίας κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου για τη σημαντική συμβολή της στην επίτευξη του στόχου μας.

Συνεχίζουμε, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας.”

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *