ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας – Άλμα Μακεδονία 2022
Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε το Άλμα Μακεδονία 2022, που διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών ωτστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν. Πιερίας σε συνεργασία με τους Έλληνες Αεροδύτες και έλαβαν χώρα στο Αεροδρόμιο Χορτερού “Αεροπόρου ΜΟΚΚΑ”, Σιδηρόκαστρο – Σερρών.

Το παρόν έδωσαν Αλεξιπτωτιστές της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, παλαιοί και νέοι όπου με την συμμετοχή τους οι Αλεξιπτωτιστές στο ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2022, έστειλαν ένα μήνυμα από αέρα και γη ότι η – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ -, ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όσους αγωνίστηκαν για τη δημιουργία ενός ελεύθερου κράτους θυμίζοντας τη σημασία του αγώνα των Ελλήνων.

Οι Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2022, πραγματοποίησαν ρίψεις με παραλληλόγραμμο Αλεξίπτωτο από ύψος 3.500ft και 10.000ft με σκοπό τις προσγειώσεις ακριβείας και διακρίθηκαν:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1ος Νικητής Εφ.Δνεας ΚΔ ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ος Νικήτης Αρχ/κας ΤΣΑΒΕΛΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
3ος Νικητής Υπαρχ/κας ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ


1ος Νικήτης Αρχ/κας ΤΣΑΒΕΛΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
2ος Νικήτης Σ/Φ ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ος Νικητής Υπαρχ/κας ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


Ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή του Πατήρ Χερουβείμ Ραβδούχο Εφ. Κ/Δ Αλεξιπτωτιστή και μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν. Πιερίας συγχαίρει όλους τους Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν και τους εύχεται καλές προσγειώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *