ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πάσχα 2022: Ανάρπαστα τα καταλύματα σε παραδοσιακούς προορισμούςΠόσο κοστίζει το τριήμερο - Όπου φύγει φύγει οι Έλληνες
Μετά από δύο χρόνια πανδημίας του κορονοϊού οι Έλληνες περιμένουν πως και πως το φετινό Πάσχα για να «ξεσκάσουν». Έτσι η άρση των μέτρων επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και, παρά το κύμα ακρίβειας, σύμφωνα με το Mega, τα καταλύματα σε δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς είναι ανάρπαστα.

Οι πληρότητες τόσο σε νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα, που φτάνει έως και 100%, φανερώνει ότι ο κόσμος ανυπομονεί για λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Αναλυτικά οι πληρότητες και οι τιμές τριών διανυκτερεύσεων (22/4 – 25/4) σε παραδοσιακούς προορισμούς, σύμφωνα με το Mega:
Ναύπλιο, πληρότητα καταλυμάτων 90%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 180 ευρώ – 600 ευρώ.
Σπέτσες, πληρότητα καταλυμάτων 90% – 95%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 180 ευρώ – 1.200 ευρώ
Ύδρα, πληρότητα καταλυμάτων 100%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 400 ευρώ – 800 ευρώ
Τζια, πληρότητα καταλυμάτων 80% – 90%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 210 ευρώ – 600 ευρώ
Σύρος, πληρότητα καταλυμάτων 80% – 90% (Ερμούπολη), κόστος τριών διανυκτερεύσεων 180 ευρώ – 600 ευρώ
Καλαμάτα, πληρότητα καταλυμάτων 95% – 100%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 120 ευρώ – 600 ευρώ
Κέρκυρα, πληρότητα καταλυμάτων 90% – 100%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 300 ευρώ – 900 ευρώ (*σουίτες ξενοδοχείων)
Χαλκιδική, πληρότητα καταλυμάτων 60% – 70%, κόστος τριών διανυκτερεύσεων 240 ευρώ – 450 ευρώ (*4άστερα και 5άστερα ξενοδοχεία).                                                                                                        NEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *