ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σχολικός Διαγωνισμός «Αγώνες Επιχειρηματολογίας» διοργάνωσαν τα Λύκεια της Πιερίας και διεξήχθη στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης
Ένας πολύ σημαντικός με μεγάλη παιδαγωγική αξία σχολικός διαγωνισμός, οι «Αγώνες Επιχειρηματολογίας Λυκείων» διεξήχθη στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης, την Παρασκευή 8 Απριλίου. Την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού ανέλαβε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικών θεμάτων, ενώ για την άψογη διοργάνωση φρόντισαν ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης κ. Κ. Σταματόπουλος και η υπεύθυνη φιλόλογος του σχολείου κα Αθανασοπούλου.Πρόκειται για έναν διαγωνισμό λόγου – αντίλογου μεταξύ μαθητών Λυκείου, που στόχο έχει να προάγει την γνώση και την κριτική σκέψη των μαθητών, το ομαδικό πνεύμα, τη λογική διάρθρωση των επιχειρημάτων, την εξοικείωση των μαθητών και μαθητριών με τις αξίες, τις αρχές και τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου, αλλά και τη συγκρότησή τους ως συνειδητοποιημένων και δυναμικών δημοκρατικών πολιτών.Την τελική φάση του διαγωνισμού παρακολούθησαν ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, ο οποίος αποτελεί και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μεταξία Τσιαργαλή, η Προιστάμενη Εκπαιδευτικών θεμάτων κα Σ. Σκούμπα Πατσαρίκα και η Σχολική Σύμβουλος κα Αγγέλη.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *