ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο π. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε 17.000.000 ευρώ το σπίτι που νοίκιαζε (!) στα Νότια Προάστια! Οι βόλτες με το καινούριο σκάφος μέχρι το νησί της συζύγου, για να ξεχνάει τον καημό του.

Του Άρη Σπίνου


Η πολιτική ζωή του τόπου έχει την πλάκα της! Πιο πολύ όμως από όλα την πλάκα της έχει η δυνατότητα που έχουν μερικοί εκ της εξουσίας να θεωρούν τους πολίτες αυτού του κράτους κρετίνους.

Το πως μάζευε “καβάτζα” ο π. παντοδύναμος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ από τις συμβάσεις που υπέγραφε λόγο αρμοδιότητας αλλά και από τις άλλες που έπαιρνε χαμπάρι ότι έπεφτε λαδάκι ήταν γνωστό σε όλη την πιάτσα. Κρατώντας τα προσχήματα όσο ήταν υπουργός έλεγε δεξία και αριστερά ότι το σπίτι που μένει στα Νότια Προάστια είναι νοικιασμένο. Ξεφυλλίζοντας όμως, όσοι μπορούσαμε τεφτέρια εφορίας, πέφταμε πάνω σε Off-Shore ιδιοκτήτη.

Τα χρόνια πέρασαν και το σπίτι ο π. υπουργός το αγόρασε. Το τίμημα αυτού 17 εκατ ευρώ Που βρήκε τα λεφτά; Όποιος το ρωτάει μάλλον δεν ζούσε στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ. Όπως καταλαβαίνετε επειδή περνάει πολύ δύσκολα παίρνει κατά καιρούς το καινούριο σκάφος και πλέει μέχρι το νησί της συζύγου.


edolio5.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *