ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατήγγειλε 12.272 φορές αεροδρόμιο για θόρυβο μέσα σε έναν χρόνο!

Ένα ανώνυμο άτομο ευθύνεται για πάνω από το 90% των καταγγελιών για θόρυβο που έλαβε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου πέρυσι, δηλαδή για 12.272 καταγγελίες ή κατά μέσο όρο 34 καταγγελίες την ημέρα.
Καταγγελίες σε ρυθμό… πολυβόλου


Το 2021 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά που έχει καταγραφεί για τα αεροδρόμια, λόγω της πανδημίας, και το αεροδρόμιο του Δουβλίνου δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ένα άγνωστο άτομο να υποβάλει καταγγελίες για θόρυβο σχετικά με τις πτήσεις που προσγειώθηκαν ή απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο. 

Στην πραγματικότητα, το άτομο αυτό κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των καταγγελιών για θόρυβο που έκανε το 2020, τον σεβαστό αριθμό των 6.227, παρόλο που η κίνηση των αεροπλάνων αυξήθηκε μόνο κατά περίπου 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.


Ο άγνωστος καταγγέλλων, ο οποίος φέρεται να ζει στο Ongar, βορειοδυτικά του Δουβλίνου, είναι προφανώς σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τη δραματική αύξηση των καταγγελιών θορύβου που δέχεται το αεροδρόμιο του Δουβλίνου από το 2019.

 Μέχρι πριν από τρία χρόνια, το αεροδρόμιο λάμβανε περίπου 1.500 καταγγελίες ετησίως, αλλά το 2021 ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα ύψη σε 13.569. Είναι ενδιαφέρον ότι χωρίς τις κλήσεις που έκανε αυτός ο μυστηριώδης κατά συρροή παραπονούμενος, το αεροδρόμιο θα είχε λάβει μόνο 1.296 κλήσεις.


Σύμφωνα με τον Irish Independent, το ίδιο άτομο έχει ήδη ξεκινήσει πολύ καλά και το 2022, καθώς ευθύνεται για 5.276 παράπονα από τα συνολικά 5.573 που κατέγραψε το αεροδρόμιο του Δουβλίνου τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους. Έχει ήδη βελτιώσει την αναλογία του, με μέσο όρο 59 καταγγελίες ανά ημέρα.


Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Δουβλίνου αρνήθηκε να σχολιάσει τον μεγάλο όγκο παραπόνων που κατατέθηκε από αυτό το ένα άτομο, αλλά ανέφερε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης του αεροδρομίου απαντούν σε κάθε μεμονωμένο παραπονούμενο για τα ζητήματα που τίθενται.                                                                                       ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *