ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΔΕΥΑΚ – Παράταση ενός μήνα στην προθεσμία ρύθμισης 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές


Παράταση ενός μήνα στην προθεσμία για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Κατερίνης, αποφάσισε το ΔΣ της Επιχείρησης, κατά την συνεδρίασή του την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου

Το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ έλαβε την απόφαση για παράταση της προθεσμίας έως 31 Μαίου 2022, συνεκτιμώντας τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία καθώς και από τις αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Οι προϋποθέσεις για τη ρύθμιση παραμένουν ως έχουν. Συγκεκριμένα:

Προϋπόθεση για την ένταξη σε καθεστώς ρύθμισης για επιχειρήσεις και νοικοκυριά είναι η προκαταβολή του 10% της ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων δύναται να φτάσει τις 100 και θα είναι ισόποσες (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων). Το κατώτερο ποσό της δόσης έχει οριστεί στα 25 ευρώ. Σε καθεστώς ρύθμισης μπορούν να ενταχθούν οφειλές που θα έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, έως 31 Μαϊου 2022.

Να σημειωθεί, ότι δεν αναιρούνται ούτε μεταβάλλονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν σήμερα.


«Κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, με στόχο να διασφαλίσουμε τη ρευστότητα της Επιχείρησης και να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης.

«Πρόκειται για μια απόφαση που δεν υποθηκεύει τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΚ. Παράλληλα, καταδεικνύει τη διάθεση της Δημοτικής Επιχείρησης, η οποία σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία για όλους μας, διευκολύνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις», τόνισε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΥΑ, Δημήτρης Μορφακίδης.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *