ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης: Ενημερωτική Εσπερίδα 04.04.2022

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου της Κατερίνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν την Δευτέρα 04 Απριλίου στην Εσπερίδα του Συλλόγου μας, με θέμα: Στήριξη των γυναικών που έχουν υποστεί βία, ενημέρωση δομών, παρεχόμενες υπηρεσίες δομών, ωφελούμενες και τέλος συζήτηση για την ισότητα των γυναικών.


Ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική παρουσία τους τις Ομιλήτριες όπως:

01. Σοφία Μαυρίδου, Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας.
02. Τις Ομιλήτριες του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης: Χαρίκλεια Πιπεροπούλου (Κοινωνιολόγο), Χρυσούλα Μοσχολούρη (Κοινωνική Λειτουργό) και Σοφία Σαλαμπασίδου (Νομικό).
03. Μαρία Τσιανάκα, Εκπαιδευτικό Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης.
04. Ελένη – Κωνσταντία Βούλγαρη, Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης.

Ευχαριστώ θερμά για την παρουσία τους:

01. Μπέττυ Σκούφα, Βουλευτή Πιερίας.
02. Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Δήμου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, Δημοτική Σύμβουλο Δ. Κατερίνης, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δ. Κατερίνης και ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ με αρμοδιότητες την ευθύνη της διαχείρισης και λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κατερίνης.
03. Ασημίνα Στρίμπα, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.
04. Ειρήνη Κωστοπούλου, Εκπροσωπώντας την Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.
05. Σημέλα Ελευθεριάδου, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δ.Ε. του Δήμου Κατερίνης.
06. Μαρία Μίχου, π. Βουλευτή Πιερίας.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]