ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων – Στο στόχαστρο περιστατικά κερδοσκοπίας (video)Αντλία σε πρατήριο καυσίμων στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ)


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε πρατήρια βενζίνης από ειδικά κλιμάκια της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς. Στην ΕΡΤ μίλησε ο διοικητής της υπηρεσίας, Χαράλαμπος Μελισσινός επισημαίνοντας ότι οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων αφορούν τα περιθώρια κέρδους.


«Τα κλιμάκια ελέγχουν τα παραστατικά αγοράς του προϊόντος, πόσο πουλάνε και κάνουν σύγκριση με τα αντίστοιχα τιμολόγια του 2021. Το ποσοστό κέρδους πρέπει να είναι ίσο ή μικρότερο», διευκρίνισε για τα πρατήρια βενζίνης ο κ. Μελισσινός.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος | ΕΡΤ


ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]