ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


To 5o Λύκειο Κατερίνης πραγματοποιεί διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχιακό μέγαρο

To 5o Λύκειο Κατερίνης πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχιακό μέγαρο με αίτημα τις καλύτερες συνθήκες μαθητικής διαβίωσης στο κτίριο του Σχολείου.

Το κτιριακό πρόβλημα του ιστορικού κτιρίου της πόλης είναι γνωστό.


Ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα το περιλάβει σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να εκλείψουν τα προβλήματα της παλαιότητας που σχετίζονται με υγρασία, κακή μόνωση και άλλα.

Η διαμαρτυρία των μαθητών ήταν μαζική και δυναμική.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *