ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οργή για την τηλεοπτική «ανάσταση» της Τζωρτζίνας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου (photos/video)

Θύελλα αντιδράσεων στα social media για την επιλογή της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο να… «αναστήσει» την μικρή Τζωρτζίνα με γραφικά και να παρουσιάσει το ολόγραμμα του νεκρού παιδιού δίπλα στον παρουσιαστή.

Η εκπομπή συνηθίζει να παρουσιάζει τα θέματα συνοδεία γραφικών, τα οποία πολλές φορές γίνονται viral με χιουμοριστικά σχόλια, ωστόσο η χθεσινή παρουσίαση του ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας προκάλεσε μόνο όργη.


Η τηλεοπτική «ανάσταση» της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού που πέθανε κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται θεωρήθηκε από την πλειοψηφία των χρηστών τουλάχιστον άστοχη.

Μάλιστα εκτός από τα οργισμένα σχόλια πολλοί χρήστες έγραψαν ότι έκαναν ή σκοπεύουν να κάνουν καταγγελία στο ΕΣΡ για όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Mega.Μάλιστα εκτός από τα οργισμένα σχόλια πολλοί χρήστες έγραψαν ότι έκαναν ή σκοπεύουν να κάνουν καταγγελία στο ΕΣΡ για όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Mega.


topontiki.gr
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]