ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


O Δήμος Κατερίνης στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Αναχώρησε χθες το απόγευμα, φορτηγό όχημα από τον Δήμο Κατερίνης μεταφέροντας σε πρώτη φάση πέντε από τους δέκα συνολικά τόνους – ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκαν, με τελικό προορισμό την Ουκρανία.
Πρόκειται για τρόφιμα, υγειονομικό – φαρμακευτικό υλικό και είδη ένδυσης, που συγκεντρώθηκαν με την συνεργασία του Δήμου Κατερίνης και των Γιατρών του κόσμου (που ανέλαβαν την μεταφορά της βοήθειας), καθώς και με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Επιπλέον, με την συνδρομή υπαλλήλων και εθελοντών του Δήμου Κατερίνης, ενώ την συγκέντρωση στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης και κυρίως την καταγραφή τους, είχε αναλάβει εθελοντικά ομάδα φοιτητών του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε, που εδρεύει στην Κατερίνη.

Την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας είχε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, Νικόλαος Κατανάς, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας, καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν στη συγκέντρωση της βοήθειας για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η βοήθεια θα μεταφερθεί αρχικά στο Σιρέτ (σύνορα Ρουμανίας – Ουκρανίας) και από εκεί θα παραληφθεί από τις ουκρανικές αρχές για τη διανομή της εντός της χώρας. Οι υπόλοιποι 5 τόνοι της βοήθειας, θα μεταφερθούν με τη δεύτερη αποστολή που προγραμμάτισε ο Δήμος Κατερίνης για τις επόμενες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *