ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


M.Παναγιωτάκης: Μπορούμε να μειώσουμε το ενεργειακό κόστοςΚώστας Πλιάκος - CNN Greece
“Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να συγκρατηθούν οι τιμές του ρεύματος σε αυτά τα επίπεδα και συν τω χρόνο το ενεργειακό κόστος για τις επιχειρήσεις και για τα νοικοκυριά να μειωθεί” τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανόλης Παναγιωτάκης.

Μιλώντας στο CNN Greece στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist, o κ. Παναγιωτάκης είπε ότι αν υποστηριχθεί η λιγνιτική παραγωγή θα συγκρατηθεί το ενεργειακό κόστος μεταβατικά. Σε αυτό θα συμβάλουν τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν ήδη εξαγγελθεί καθώς και οι διασυνδέσεις των νησιών με το δίκτυο.

Αναφορικά με την πώληση των λιγνιτικών μονάδα της ΔΕΗ ο κ. Παναγιωτάκης είπε ότι θα είναι προς όφελος των μεγάλων καταναλωτών να συμμετάσχουν στη διαδικασία γιατί αυτό θα συγκρατήσει χαμηλά το κόστος τους. Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και κατά των κ. Παναγιωτάκη αυτό θα είναι ένα σημαντικό γεγονός.Τέλος για τις ΑΠΕ, τόνισε ότι θα πρέπει να επεκταθεί η χρήση τους με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών.


cnn.gr

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *