ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κύπελλο Καράτε “Karate Open Series” στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού- Κολινδρός 12 & 13 Μαρτίου 2022

Υπό την αιγίδα του δήμου Πύδνας-Κολινδρού το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο “Ευάγγελος Πολύζος” του Κολινδρού 

αγώνες κυπέλλου εγχρώμων και μαύρων ζωνών “KARATE OPEN SERIES” που συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, την Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο “Η ΦΛΟΓΑ” .

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 650 αθλητές. Όπως γίνεται αντιληπτό, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου, η καρδιά του Ελληνικού Καράτε θα χτυπά στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα προς αποφυγή διασποράς του COVID-19.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *