ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


IFAB: Καθιερώνεται ο κανονισμός των πέντε αλλαγών!

Ο κύβος τελικά ερρίφθη! Έπειτα από σχετική πρόταση, το IFAB πήρε την απόφαση να επικυρώσει τη μονιμοποίηση των πέντε αλλαγών, αλλάζοντας έτσι σελίδα στο ποδόσφαιρο.

Στην αρχή προέκυψε απλώς ως μια έκτακτη τροποποίηση. Ως μια λύση ανάγκης για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία της Covid-19. Εδώ και αρκετό διάστημα ωστόσο γινόταν όλο και πιο εμφανές πως ο κανονισμός των πέντε αλλαγών ήρθε για να μείνει!

Το ποδόσφαιρο φαίνεται πως... συνήθισε πάνω στα νέα δεδομένα και το IFAB αναμένεται να τα καθιερώσει. Έπειτα από σχετική εισήγηση, το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου, που είναι αρμόδιο για τους κανονισμούς του αθλήματος, πήρε την απόφαση να επικυρώσει τη μονιμοποίηση των πέντε αλλαγών στην επόμενη ετήσια συνέλευσή του, γυρίζοντας έτσι οριστικά σελίδα στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα βέβαια η επιτροπή θα δώσει την ευχέρεια σε κάθε διοργανώτρια αρχή να επιλέξει η ίδια αν θα υιοθετήσει από εδώ και στο εξής το μέτρο των πέντε αλλαγών, το οποίο έχει βρει εφαρμογή και στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης πλην της Premier League.   gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *