ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι Έλληνες οι πιο δυστυχισμένοι πολίτες της ΕΕ την τριετία Μητσοτάκη – Τι δείχνει η έρευνα του HWR!Υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ
H Ελλάδα είναι μία χώρα με δυστυχισμένους κατοίκους στην τριετία της διακυβέρνησης Μητσοτάκη αναδεικνύει η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας 2022 φαίνεται πως εντόπισε το φως μέσα στο σκοτάδι.

Η Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας συντάσσεται εδώ και δέκα χρόνια υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης γίνονται δημοσκοπήσεις και οι κάτοικοι απαντούν για το προσωπικό τους επίπεδο ευτυχίας, αλληλεγγύης, ατομικής ελευθερίας και διαφθοράς. Από τις απαντήσεις τους προκύπτει η κατάταξη των πιο ευτυχισμένων χωρών.

Σύμφωνα με την διεθνή ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και ο Christopher Barrington-Leigh, καθηγητής του Πανεπιστημίου McGill, στον Καναδά, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση για την περίοδο 2019-2021, πολυ πίσω από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες της ΕΕ.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο εξηγεί και την κατάρρευση της δημοτικότητας της κυβέρνησης η οποία υποχωρεί κάτω από 25% πλέον.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Φινλανδία καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως την πιο χαρούμενη χώρα στον κόσμο. Φέτος ωστόσο, η βαθμολογία της ήταν σημαντικά υψηλότερη από άλλα κράτη.


Η Δανία συνεχίζει να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, με την Ισλανδία να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Η Ελβετία συνεχίζει στην 4η θέση, ακολουθούμενη από την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

Η δεκάδα με τις πιο «ευτυχισμένες χώρες» περιλαμβάνει την Σουηδία, τη Νορβηγία, το Ισραήλ και τη Νέα Ζηλανδία.


Οι επόμενες πέντε είναι η Αυστρία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Γερμανία και Καναδάς.

Οι υπόλοιπες 20 περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην 16η θέση, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τσεχία που συνεχίζουν να καταλαμβάνουν την 17η και 18η θέση, ακολουθεί το Βέλγιο στην 19η και η Γαλλία στην 20η θέση.

Δείτε ποιων χωρών οι πολίτες δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από τους Έλληνες εδώ.

Συνολικά πάντως, οι τρεις μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώθηκαν στη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία ενώ οι μεγαλύτερες απώλειες καταγράφηκαν στο Λίβανο, τη Βενεζουέλα και το Αφγανιστάν.  pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

</