ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση, διοργανώνει η ομάδα Greek Instagramers Events.


Project "#My_Katerini" - Ανάδειξη της Κατερίνης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας
Η φωτογραφική εξόρμηση θα γίνει στο πλαίσιο του Project “#My_Katerini”. Φωτογράφοι κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη), με ενεργό δημόσιο λογαριασμό στα Social Media (Facebook & Instagram) πρόκειται να φιλοξενηθούν στην πόλη μας για 13 με 15 Μαϊου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κατερίνη, να την φωτογραφήσουν και να την αναδείξουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

To Project διοργανώνεται με στόχο την ανάδειξη της Κατερίνης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και την ενίσχυση της τουριστικής της προβολής μέσα από τα Social Media. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν την ομάδα Greek Instagramers Events και το Katerini – The Colourful City.

«Εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς, επενδύουμε στην εξωστρέφεια για την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος μας. Η Κατερίνη, η πρωτεύουσα της Πιερίας, είναι το επίκεντρο της 3ημερης φωτογραφικής εξόρμησης που σχεδιάζουμε με τους συντελεστές της ομάδας Greek Instagramers και με στόχο να αναδείξουμε το κέντρο και τις ξεχωριστές γωνιές της πόλης, με έναν εναλλακτικό και καλλιτεχνικό τρόπο», τονίζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου.


 «Έχοντας την υποστήριξη του Δημάρχου, Κώστα Κουκοδήμου, σε κάθε νέα ιδέα και στόχευση του γραφείου μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτοπόρες πρακτικές προβολής του τόπου μας, out of the box. Είναι γεγονός ότι, οι έως τώρα προσπάθειές μας, έχουν θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αισιόδοξα, ώστε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την τουριστική προβολή του Δήμου», κατέληξε η κ. Τερζίδου.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *