ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Αυτά υπέγραψαν οι Αμερικανοί με την Ουκρανία! Έρευνες για ιούς COVID – Τα βρήκαμε όλα, είπε η Ζαχάροβα

Σάλος με την υπόθεση των βιολογικών όπλων...

Μετά αναρωτιούνται όλοι για τον COVID και την πανδημία, η οποία άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για όσα ζει σήμερα ο πλανήτης, επιδεινώθηκαν με την Ουκρανία και οδηγούν στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, με την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση να βρίσκονται στο επίκεντρο.


Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων και Βιολογικών Όπλων Lab!!!Ένα έγγραφο που είναι διαθέσιμο στο κοινό δείχνει μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας για την υποστήριξη της έρευνας για την έρευνα βιολογικών όπλων στο Κίεβο, το Lviv και την Οδησσό.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρείχε υλικό και εκπαίδευση για «συνεργατική βιολογική έρευνα, ανίχνευση και απόκριση παραγόντων βιολογικής απειλής και βελτίωση της προστασίας βιολογικού υλικού, του ελέγχου και της λογοδοσίας».
Λεπτομέρειες αποκρύπτονταν από την δημόσια κοινή γνώμη, αλλά τα «κρατικά μυστικά της Ουκρανίας» έπρεπε να κοινοποιηθούν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και εκείνο της Άμυνας, τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ Bio Labs στην Ουκρανία διεξήγαγαν έρευνα για τον κορωνοϊό νυχτερίδων!!!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι, σύμφωνα με τα έγγραφα που ανακαλύφθηκαν, η αμερικανική πλευρά σχεδίαζε να πραγματοποιήσει εργασίες για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν οι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή των ΗΠΑ στην Ουκρανία ενός έργου για τη μελέτη της μεταφοράς παθογόνων από άγρια ​​πτηνά που μεταναστεύουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών, αναφέρει η έκθεση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο σκοπός αυτής και άλλων βιολογικών ερευνών που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων.

Στο εγγύς μέλλον, το ρωσικό τμήμα άμυνας σκοπεύει να δημοσιεύσει το επόμενο πακέτο εγγράφων που έλαβε από Ουκρανούς υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της εξέτασής τους.

Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία είπε πως η Μόσχα εντόπισε τα εργαστήρια των Αμερικανών στην Ουκρανία.


el.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *