ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ομολογία CDC: «Αυξήσαμε εκ παραδρομής τον αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό – Είναι αρκετά λιγότεροι»!


Τρομοκράτησαν γονείς και παιδιά, πίεσαν για εμβολιασμούς και τώρα λένε... «συγγνώμη λάθος»

Σε μια ομολογία «βόμβα» προχώρησε το κέντρο πρόληψης νοσημάτων στις ΗΠΑ (CDC), το οποίο ανακοίνωσε ότι «εκ παραδρομής» μεγέθυνε τον αριθμό τόσο των παιδικών θανάτων από κορωνοϊό, όσο και των συνολικών θανάτων, επικαλούμενο «σφάλμα κωδικοποίησης».

Το κέντρο πρόληψης νοσημάτων (CDC) αναθεώρησε τα δεδομένα του αυτήν την εβδομάδα, μειώνοντας τους θανάτους παιδιών από την COVID-19 κατά 24%, σύμφωνα με το dailycaller.

Την Τρίτη, η υπηρεσία είχε αναρτημένους στη σελίδα της 1,755 Αμερικανούς κάτω των 18 ετών ως θανάτους από Covid, μετά την έναρξη της πανδημίας την άνοιξη του 2020. Πλέον, αναφέρονται 1,341 θάνατοι σε αυτήν την κατηγορία.

Το CDC ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός επικαιροποιήθηκε στις 15 Μαρτίου εξαιτίας ενός «σφάλματος καταχωρήσεως», σύμφωνα με υποσημείωση της υπηρεσίας στη σελίδα των δεδομένων της για την COVID-19. Οι θάνατοι παιδιών δεν ήταν οι μόνοι που επικαιροποιήθηκαν προς τα κάτω, καθώς η κατηγορία με τους συνολικούς θανάτους λόγω COVID, μειώθηκαν κατά 70,000.

«Έγινε αναπροσαρμογή στα δεδομένα της κατηγορίας θνητότητας του COVID στις 14 Μαρτίου, με απόσυρση 72,277 θανάτων, συμπεριλαμβανομένων 416 θανάτων παιδιών που προηγουμένως είχαν καταγραφεί σε 26 πολιτείες, λόγω μιας εσφαλμένης καταμέτρησης του αλγορίθμου της υπηρεσίας».

Αυτά δήλωσε η Jasmine Reed, η εκπρόσωπος τύπου του CDC, σε δηλώσεις της στο μέσο Washington Examiner. «Το να δουλεύει κανείς με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενέχει τον κίνδυνο της καθοδήγησης λήψεως σωστών αποφάσεων, αλλά μπορεί να σημαίνει επίσης ότι συχνά δεν έχουμε επαρκή πληροφορία για τα δεδομένα που ανακοινώνονται σε αρχικό στάδιο».pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *