ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ευχαριστήριο προς το φιλανθρωπικό κίνημα των επιχειρήσεων της Κατερίνης
Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις από καρδιάς ευχαριστίες του στο Φιλανθρωπικό Κίνημα των Επιχειρήσεων της Κατερίνης #KateriniHelpsUkraine, το οποίο στήριξε τη δράση του Ε.Ε.Σ. για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία.

Με αίσθημα αλληλεγγύης, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Κατερίνης, από τις 2 έως 8 Μαρτίου, με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων (e-shops) και για κάθε αγορά που γινόταν από αυτά, προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Το ανθρωπιστικό υλικό παραδόθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Τρίτη 15 Μαρτίου, από εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Συνολικά παραδόθηκαν:

442 βρεφικές κουβέρτες
603 συσκευασίες ζυμαρικών
180 συσκευασίες ρύζι
50 συσκευασίες αλεύρι
40 συσκευασίες μπαταριών
Ζωοτροφή για σκύλους

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις:

SuperBaby, www.superbaby.gr

Flow e-Business Center, http://www.flow.gr/

Goldsmith Workshop,www.goldsmith.gr


Πράξεις αλληλεγγύης σαν αυτή, μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε την εθελοντική προσπάθειά μας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Βέβαιοι πως θα σας βρίσκουμε πάντοτε συμπαραστάτες στο έργο μας, σας ευχαριστούμε ξανά και σας ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *