ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Το νεοσυσταθέν Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Το πρωί της Παρασκευής, 18 Μαρτίου 2022 επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το νεοσυσταθέν Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κος Κώστας Ρέχας, ο αντιπρόεδρος Α’, κος Γιώργος Χατζηχρήστος, ο αντιπρόεδρος Β’, κος Βασίλης Σαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας, κος Παναγιώτης Πρίντζιος και ο αναπληρωτής γραμματέας, κος Νίκος Μακρίδης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα, με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου να ενημερώνει την Αντιπεριφερειάρχη για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αλλά και εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας που επιβάλλουν οι διεθνείς εξελίξεις.

Η κα Μαυρίδου διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους, ότι κατανοεί τα δίκαια αιτήματά τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βοηθήσει τους εμπόρους της Κατερίνης, αλλά και όλης της Πιερίας, σε κάθε ζήτημα που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για μία γόνιμη και δημιουργική θητεία.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *