ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φιλοξενία Κατοίκων της Νεοκαισάρειας στο Εκθετήριο «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»

Ο Κος Νικόλαος Σ. Ξενίδης είναι ο συμπολίτης μας ο οποίος ανακάλυψε τα πρώτα ευρήματα του Μαστόδοντα τον Μάρτιο του 2014. Μετά από οκτώ χρόνια αναμονής επισκέφθηκε σήμερα το Εκθετήριο του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας για να θαυμάσει τα εκθέματα. Δικαιωμένος από την επιλογή του να παραδώσει τα πρώτα ευρήματα στους αρμόδιους ειδικούς επιστήμονες παλαιοντολόγους του Α.Π.Θ. Συγκεκριμένα στην επιστημονική ομάδα της παλαιοντολόγου Δρ Ευαγγελία Τσουκαλά.

Σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ο Όμιλός μας άνοιξε τις πύλες του Εκθετηρίου για πρώτη φορά στους κατοίκους της Νεοκαισάρειας. Στόχος μας είναι οι συγχωριανοί μας να μπορέσουν να επισκεφθούν το χώρο του Εκθετηρίου και να γνωρίσουν την Φυσική Ιστορία (Γεωλογική και Παλαιοντολογική) του τόπου που κατοικούν. Η δράση μας θα συνεχιστεί και την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 τις ίδιες ώρες 10:30 π.μ. – 14:00 μ.μ.) προκειμένου να δοθεί η ίδια ευκαιρία και σε άλλους συγχωριανούς μας.

Τα μέλη του Ομίλου μας ήταν εκεί υποδεχόμενοι το κοινό. Δίδοντας πληροφορίες τόσο για τα εκθέματα όσο και πληροφορίες για την δημιουργία του χώρου, τον σχεδιασμό των επόμενων δράσεων και των επιδιώξεων του Ομίλου μας.

Οι επισκέπτες δήλωσαν ικανοποιημένοι τόσο από την αισθητική του χώρου όσο και από τις πληροφορίες που μπορεί να λάβει ο κάθε επισκέπτης ερχόμενος σε αυτόν. Την δυνατότητα να αποκτήσει ο τόπος μας ένα μοναδικό σημείο αναφοράς, να αποτελέσει ευκαιρία ανάπτυξης και διάχυσης γνώσης.
1 of 8
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *