ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ανατροπή στην υπόθεση δηλητηρίασης του Αμπράμοβιτς, τι λένε οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Διαψεύδουν τα ρεπορτάζ σχετικά με τη δηλητηρίαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Σε «περιβαλλοντικό παράγοντα» και όχι «δηλητηρίαση» αποδίδουν τα συμπτώματα που είχαν τόσο ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς όσο και οι Ουκρανοί διαπραγματευτές.

Το θέμα της δηλητηρίασης έφερε στο φως η Wall Street Journal και επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ όμως, σύμφωνα με το Reuters, έχουν διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται στο Reuters «Οι μυστικές υπηρεσίες θεωρούν πως πρόκειται για περιβαλλοντικό παράγοντα και όχι για δηλητηρίαση».

Η πηγή του Reuters, που δέχτηκε να σχολιάσει ανώνυμα το θέμα, αρνήθηκε να αναπτύξει τι εννοεί με τον όρο «περιβαλλοντικός παράγοντας».


Dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]