ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οι τελευταίες δύο εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από πυκνό κοινοβουλευτικό έργο

Συνεχή παρουσία στη Βουλή από τον Βουλευτή της ΝΔ Φώντα ΜπαραλιάκοΟι τελευταίες δύο εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από πυκνό κοινοβουλευτικό έργο και συνεχή παρουσία στη Βουλή από τον Βουλευτή της ΝΔ Φώντα Μπαραλιάκο.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής έσπασε τα ρεκόρ με 3 ομιλίες σε διάρκεια 8 ημερών.

Ομιλίες σε νομοσχέδια που ανέδειξαν στοιχεία από την κορυφή της ατζέντας του, όπως η βελτίωση του πλαισίου για τους εργάτες γης, η βελτίωση των διατάξεων για τους δασωθέντες αγρούς, η απόδοση εθνικής σύνταξης στους Παλιννοστούντες, η ανάδειξη του προσωπικού σχεδίου για τον Τουρισμό «Πιερία 365», οι μειώσεις φόρων για τους αγρότες, η νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ, το ΕΣΠΑ 2021-2027, οι βελτίωση των υποδομών των Τελωνιακών σταθμών στις πύλες εισόδου στην χώρα και το «Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων Α.Ε.».

Ο Μπαραλιάκος δείχνει σε κάθε πεδίο πως μένει δίπλα στους συμπολίτες του και ανεβάζει με κάθε τρόπο την Πιερία πιο ψηλά.


olympiobima.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]