ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Χωρίς πρόσβαση και χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένει το χωριό Καταφύγι, στον δήμο Βελβεντού από την κακοκαιρία του περασμένου Ιανουαρίου.


Χωρίς πρόσβαση και χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένει το χωριό Καταφύγι, στον δήμο Βελβεντού από την κακοκαιρία του περασμένου Ιανουαρίου.

Οι κάτοικοι ανησυχούν, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας, πολλά δένδρα, υπό το βάρος του χιονιού και τους ισχυρούς ανέμους, έπεσαν πάνω στις κολώνες του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και οι βλάβες δεν έχουν αποκατασταθεί. Σήμερα σχεδόν δύο μήνες μετά το χωριό παραμένει αποκλεισμένο και οι ντόπιοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν στον γραφικό ορεινό οικισμό της Κοζάνης.

Τα πεσμένα δέντρα παραμένουν στο οδόστρωμα και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να προσεγγίσουν στην περιοχή. «Η ζημιά στο δίκτυο μεταφοράς είναι μεγάλη, έχουν πέσει κολώνες και δεν έχουν αποκατασταθεί» τόνισε ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου μιλώντας στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3. Τρεις νομοί της περιοχής συγκλίνουν σε ένα υπέροχο πετρόχτιστο χωριό με λιγοστούς κατοίκους, οι οποίοι δεν μπορούν να φτάσουν στα σπίτια τους και να ελέγξουν για τυχόν ζημιές ή να βρεθούν στον τόπο τους, όπως τόνισε στην εκπομπή ο κάτοικος Γιάννης Λέτσας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]