ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ι. Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος – Ανακοίνωση για τα Κοιμητήρια

                                  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας μας, οι χριστιανοί συνηθίζουν να πηγαίνουν κάθε Σάββατο μαζικά στα Κοιμητήρια, προκειμένου να προσευχηθούν για τους προσφιλείς τους νεκρούς.

Πολλοί χριστιανοί συνηθίζουν να πηγαίνουν στα Κοιμητήρια πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι ιερείς μπορούν να τελούν τρισάγια μετά τη Θ. Λειτουργία, που τελείται κάθε Σάββατο τόσο στους Ενοριακούς Ναούς όσο και στους Ναούς των Κοιμητηρίων.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται, να πηγαίνουν στα Κοιμητήρια μετά τις 10:00 το πρωί.

Οι ιερείς θα βρίσκονται εκεί μέχρι τις τον εσπερινό, το απόγευμα, οπότε υπάρχει όλος ο χρόνος για την επιτέλεση των καθηκόντων μας προς τους κεκοιμημένους.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *