ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΒΙΚΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ
Μετά από δύο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης με όλα τα επακόλουθα αυτής, ο Σύλλογος «Λιβαδιωτών» πραγματοποίησε τη γιορτή αφιέρωμα στη γυναίκα, το έθιμο «ΝΤΟΥΦΕΣ», στην...
παραδοσιακή ταβέρνα «ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΣ». Πέρα από την επιτυχία της εκδήλωσης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αξίζει να αναφερθούμε στο ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαννούλα Μπατσογιάννη κατά τη σύντομη εναρκτήρια ομιλία της. Ένα μήνυμα – υπενθύμιση προς όλες τις γυναίκες για την κατάρριψη των στερεοτύπων, των ιδεολογιών και των συμπεριφορών που εγκλωβίζουν άτομα και ομάδες του πληθυσμού.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της «Βίκυς» από το Λιβάδι που πρόσφατα δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον πρώην σύντροφό της. Σίγουρα η μνήμη επεκτάθηκε σε όλες εκείνες τις γυναικοκτονίες που έγιναν για λόγους που σχετίζονται καθαρά με το φύλο.

Συγχαρητήρια στο χοροδιδάκαλο του Συλλόγου κ. Γιώργο Δημόπουλο για την ακούραστη προσφορά.

Συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου για την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν και τα μηνύματα που αποστέλλουν με κάθε ευκαιρία.


Ρούλα Παρασκευαΐδου
Μέλος της χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *