ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη του Δ.Σ. Αθανάσιου Λιακόπουλου στο Εκθετήριο «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»
Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ο Όμιλός μας υποδέχθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης των φορέων της πόλης μας για το Εκθετήριο του «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ», τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθανάσιο Λιακόπουλο ο οποίος συνοδευόταν από τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης κο Μιχάλη Γεωργιάδη και πολυμελή ομάδα συνεργατών του.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε τους χώρους του Εκθετηρίου και τα εκθέματα του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας. Ενημερώθηκαν από τα μέλη του Ομίλου μας για τις ενέργειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκθεση. 

Για την συνεργασία και την συνεχόμενη υποστήριξη που έχουμε με το Τμήμα Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. Για την αναγνώριση του Εκθετηρίου μας από το μουσείο της Γεωλογίας του Α.Π.Θ. «ΓΕ.ΠΑ.ΠΑΛ» ως Περιφερειακής Μονάδας. Για τις συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους παλαιοντολόγους ανά τον κόσμο.

Συζητήσαμε για τον σχεδιασμό και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε έως ότου το Εκθετήριο ανοίξει τις πύλες του στο κοινό. Τις προοπτικές που διανοίγονται για όλη την Πιερία με την ανάπτυξη μιας νέας Τουριστικής Θεματικής Ενότητας, αυτήν της Γεωπαλαιοντολογίας. Για την δυνατότητα ανάπτυξης δικτύωσης με αντίστοιχα εκθετήρια σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Για την δυνατότητα που θα έχει από εδώ και πέρα η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Νομού μας να αντλήσει γνώση και εμπειρίες μέσα από την επίσκεψη στον χώρο του Εκθετηρίου.

Ο κος Λιακόπουλος και οι συνεργάτες του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από το τελικό αποτέλεσμα και τόνισαν την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας, γνωστοποιώντας μας και τις θέσεις τους για την ανάδειξη των ευρημάτων. Η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κο Λιακόπουλο σχετικά με τις ενέργειές μας ήταν το 2018 όταν και επισκέφθηκε την Νεοκαισάρεια. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και σήμερα η στήριξη του κου Λιακόπουλου και των συνεργατών του ήταν συνεχής και εποικοδομητική.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του κου Λιακόπουλου και των συνεργατών του στο Εκθετήριο του Μαστόδοντα.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *