ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πιερία: παρέμβαση στο Τετράγωνο Αρχαίας Αγοράς στο Δίον και η ανακατασκευή δύο τάφων στην είσοδο της Κατερίνης

Τηλεδιάσκεψη με τους περιφερειάρχες της χώρας είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην οποία συμμετείχαν και υπουργοί της κυβέρνησης. Συζητήθηκαν το νέο ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης, το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, αλλά και οι λοιποί ανθρώπινοι πόροι.

Από τον πρωθυπουργό ζητήθηκε οι περιφερειάρχες να επισπεύσουν να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους και να επισπεύσουν την υποβολή των προτάσεων τους δεδομένου ότι το νέο ΕΣΠΑ θα είναι απλούστερο.

Μάλιστα μερικοί περιφερειάρχες γνωστοποίησαν τις προτάσεις τους και τα αναμενόμενα ποσά που θα λάβουν που είναι αρκετά μεγάλα.

Επειδή στην Πιερία κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε τα τελευταία χρόνια και δεν θέλουμε να αδικούμε κανένα , πέρα από τον Περιφερειακό της Κατερίνης, που ακόμα να ολοκληρωθεί, καλό θα ήταν να δοθούν στη δημοσιότητα τα νέα έργα που προτείνονται από την Αντιπεριφέρεια και τους Δήμους.Υπάρχουν οδικά έργα τα οποία δεν έχουν προχωρήσει και παράλληλα άλλα αναπτυξιακά έργα πρέπει να δρομολογηθούν.

Σε μία σύσκεψη που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019 με την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη αποφασίστηκε 17 νέα έργα να υλοποιηθούν με τους επιπλέον πόρους που διασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 Δύο από αυτά ανήκουν στην Πιερία και είναι η παρέμβαση στο Τετράγωνο Αρχαίας Αγοράς στο Δίον και η ανακατασκευή δύο τάφων στην είσοδο της Κατερίνης. 

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι παρεμβάσεις.

Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι οι ιδέες δεν λείπουν. Στην υλοποίηση πάσχουμε…Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *