ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Βενζίνη: Αυξάνεται η τιμή το επόμενο διάστημα - Τι εκτιμά ο αντιπρόεδρος πρατηριούχωνΑκριβό το «φουλάρισμα» σε πετρέλαιο και βενζίνη (AP Photo/Charles Krupa)


Κακά είναι τα νέα για την τσέπη των οδηγών, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει η τιμή της βενζίνης.
Για το θέμα μίλησε ο αντιπρόεδρος πρατηριούχων Γιώργος Ασμάτογλου στο OPEN TV. Όπως χαρακτηριστικά είπε, η αυξημένη τιμή της βενζίνης θα φανεί από την Τρίτη γιατί η Δευτέρα θα ακολουθήσει τις τιμές που βγαίνουν σήμερα και αύριο.


«Η αυριανή τιμή είναι περίπου μηδενική, δεν έχει ούτε μείωση ούτε αύξηση. Τη Δευτέρα θα έχουμε την ίδια τιμή στη βενζίνη, καθώς δεν θα υπάρξει επίσης ούτε μείωση ούτε αύξηση. Και από την Τρίτη θα δούμε το πόση αύξηση θα έχει πάρει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασμάτογλου

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι μεγάλη αύξηση στην τιμή της βενζίνης αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν υπάρχει κάποιο αρνητικό γεγονός, όπως στο ουκρανικό ή πανδημία στην Κίνα ή εάν θα υπάρξουν κερδοσκοπικά παιχνίδια εκτός Ελλάδος τα οποία θα επηρεάσουν πάλι αρνητικά τις αγορές και τα χρηματιστήρια.Ωστόσο την ίδια στιγμή δεν μπόρεσε να προσδιορίσει το πόσο θα αυξηθεί η τιμή της βενζίνης. «Θα δούμε μια πολύ αυξημένη τιμή στην βενζίνη, δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή την στιγμή», σημείωσε.Ο κ. Ασμάτογλου ανέφερε ότι η τιμή της βενζίνης βρίσκεται σήμερα στο 1, 948 ευρώ και η ντίζελ στο 1,743 ευρώ στα βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης και στα ίδια περίπου επίπεδα στην Αθήνα. Στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης κινείται σήμερα στο 1,95 ευρώ και στο ντίζελ στα 1,75 ευρώ, σημείωσε.Μεταξύ άλλων εκτίμησε ότι η τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη θα μειωθεί σήμερα. «Σήμερα έχουμε μια μείωση στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης περίπου 10 ευρώ ανά 1.000 λίτρα δηλαδή κατά 1 λεπτό περίπου.

Συνεχίζεται η πτωτική πορεία της αλλά βλέπουμε σήμερα ότι έχουμε σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα 10 δολάρια το αργό επάνω. Αυτές οι προβλέψεις για το αργό είναι λίγο δύσκολες που δεν τις θέλαμε».«Oι προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα είναι οι αυξημένες τάσεις του διυλισμένου προϊόντος. Μέχρι εδώ ήταν η ανάσα που πήραμε», συμπλήρωσε.


ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *