ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο ΠΟΥ συμβούλευσε την Ουκρανία να καταστρέψει εξαιρετικά επικίνδυνα παθογόνα στα εργαστήρια



(AP Photo/David Goldman)


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε σήμερα στην Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα υψηλού κινδύνου που είναι αποθηκευμένα στα εργαστήρια της χώρας για να αποτρέψει μια «πιθανή διαρροή» που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξάπλωση της νόσου στον πληθυσμό. Η οργάνωση δεν διευκρίνισε σε ποια παθογόνα αναφερόταν.

Η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι τα βιολογικά όπλα αναπτύσσονται στην Ουκρανία με την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Σε επιστολή του προς το Reuters, ο ΠΟΥ είπε ότι συνεργάζεται με εργαστήρια υγείας της Ουκρανίας εδώ και αρκετά χρόνια. «Στο πλαίσιο αυτού του έργου, ο ΠΟΥ ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας και άλλες αρμόδιες αρχές να καταστρέψουν εξαιρετικά επικίνδυνα παθογόνα για να αποτρέψουν πιθανή εκτροπή», ανέφερε ο οργανισμός. Ο ΠΟΥ δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς υποβλήθηκε αυτό το αίτημα και αν η Ουκρανία συμμορφώθηκε.

Ανταπόκριση Στρασβούργο Κώστας Δαβάνης


 ertnews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *