ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Οι Αμερικανοί είχαν κάνει την Ουκρανία πεδίο δοκιμών βιολογικών όπλων»
Σε εργαστήρια στην Ουκρανία οι ΗΠΑ δοκίμαζαν θανατηφόρες ασθένειες


Η Μόσχα έλαβε πληροφορίες από επίσημα έγγραφα από υπαλλήλους ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων που επιβεβαίωσαν ότι βιολογικά όπλα αναπτύσσονταν στην Ουκρανία, σε πολύ μικρή απόσταση από το ρωσικό έδαφος.

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αποκαλύφθηκαν ευρήματα έκτακτης εκκαθάρισης από το καθεστώς του Κιέβου ιχνών στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εφαρμόζεται στην Ουκρανία, και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ», είπε.

Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, «το Πεντάγωνο είχε σοβαρούς φόβους» ότι ο κόσμος θα αντιλαμβανόταν τη διεξαγωγή μυστικών βιολογικών πειραμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας.

Για να αποκρύψει την παραβίαση από την Ουάσιγκτον και το Κίεβο του πρώτου άρθρου της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Απαγόρευση των Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξινών Όπλων, το ουκρανικό υπουργείο Υγείας έστειλε οδηγία σε όλα τα βιοεργαστήρια να εξαλείψουν επειγόντως τα αποθέματα επικίνδυνων παθογόνων, πρόσθεσε το τμήμα.

«Λάβαμε τεκμηρίωση από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων της Ουκρανίας για την επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων στις 24 Φεβρουαρίου – των αιτιολογικών παραγόντων της πανώλης, του άνθρακα, της τουλαραιμίας, της χολέρας και άλλων θανατηφόρων ασθενειών», είπε ο Konashenkov.


Στο εγγύς μέλλον, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σκοπεύει να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ληφθέντων εγγράφων. pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *