ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας με το νέο Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο


Παπαχρήστος: “Ιδιαίτερη η χαρά μας που συμμετέχουν και νέοι άνθρωποι στο Δ.Σ”
 


Χατζηχριστοδούλου: “Το Επιμελητήριο Πιερίας θα συνεχίσει να στηρίζει τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του τόπου”

Παπαχρήστος: “Ιδιαίτερη η χαρά μας που συμμετέχουν και νέοι άνθρωποι στο Δ.Σ”

Τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου υποδέχθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας που διατηρεί το Επιμελητήριο με τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πιερίας και έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Χάιδω Παπαχατζή ενώ από την πλευρά του ΟΡ.ΦΕ.Ο τον κ. Παπαχρήστο συνόδευσαν ο ταμίας του Φεστιβάλ Ολύμπου Πλάτων Τασχουνίδης, η υπεύθυνη εφορίας εθελοντών και παροχής υπηρεσιών θεατών, Μελίνα Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος εφορίας χορηγιών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και διεθνών πολιτιστικών συνεργασιών, Ραφαήλ Μετενίδης και ο διοικητικός διευθυντής του Φεστιβάλ Νίκος Λακασάς.


“Διακρίνω νέα πρόσωπα στη σύνθεση του Δ.Σ, γεγονός που σηματοδοτεί ότι το Φεστιβάλ κάνει το αναγκαίο άνοιγμα προς τη νέα γενιά” σημείωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου συγχαίροντας παράλληλα το κ. Παπαχρήστο για την επανεκλογή του.

“Ηταν ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, από την οποία προέκυψε το νέο Δ.Σ. και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας που νέα παιδιά θέλησαν να ασχοληθούν ενεργά” ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο ενώ ενημέρωσε τον κ. Χατζηχριστοδούλου για τον προγραμματισμό της νέας διοίκησης και τη νέα σελίδα που φιλοδοξεί να ανοίξει ο ΟΡ.ΦΕ.Ο σε επίπεδο οργάνωσης και συνεργασιών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Χατζηχριστοδούλου διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το Φεστιβάλ Ολύμπου, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος ο κ. Παπαχρήστος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την πολύ ουσιαστική κουβέντα που είχαν, προσφέρoντάς του τη νέα έκδοση για τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *