ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κ.Βαθιώτης: «Ζούμε σε καθεστώς υγειοναζισμού – Πρέπει εμείς να κάνουμε το βίο αβίωτο των πολιτικών»
«Ο Κ.Μητσοτάκης υλοποίησε τις καταστροφές που είχε να κάνει εναντίον της χώρας μας»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ζούμε σε καθεστώς υγειοναζισμού, ιατροφασισμού. Από την αρχή υλοποιείται ένα ασύλληπτο σχέδιο εναντίον των πολιτών» τόνισε ο Κ.Βαθιώτης.


«Θα πρέπει εμείς να κάνουμε το βίο αβίωτο των πολιτικών. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τέτοιο πρωθυπουργό και τέτοια μέλη κυβερνήσεως», σημείωσε μιλώντας στον «Focus FM».

«Ο Μητσοτάκης υλοποίησε τις καταστροφές που είχε να κάνει εναντίον της χώρας μας. Πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξαναβγεί. Έχει βγάλει τέτοιο μεγάλο όφελος, που δεν τον ενδιαφέρει», είπε.

«Γνωρίζει ο κόσμος ότι πριν από 3 εβδομάδες εξεδόθη σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης κατά την υγειονομική κρίση του κορωνοιού; Αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά εμπιστοσύνης των πολιτών προς τα ΜΜΕ. Και γι΄αυτό λέει, θα πρέπει να φτιάξουμε ένα παρατηρητήριο παραπληροφόρησης. Επίσης προτείνει να δοθούν στα ΜΜΕ περισσότερα χρήματα. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, πείτε μου πώς θα δραπετεύσουμε από τον ανάποδο κόσμο στον οποίο μας έχουν εγκλωβίσει;» αναρωτήθηκε.

Ο κος Βαθιώτης εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να γράψει κείμενο με τίτλο «Η δολοφονία της Κυριακάτικης Προσευχής από τον αντίχριστο μασκοφόρο Κυριάκο».

«Εμφανίζεται χωρίς μάσκα στις συναντήσεις και μετά φορά μάσκα ενώ είναι μόνος του να μας ανακοινώσει ότι έχει κορωνοϊό. Ή είναι διανοητικά καθυστερημένος τελικά, ή νομίζει ότι απευθύνεται σε διανοητικά καθυστερημένους πολίτες», είπε.


pronews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *