ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες στην σήραγγα


Χωρίς προβλήματα η εκτροπή στο βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης


Μέχρι την Παρασκευή (18 Μαρτίου 2022) και ώρα 19.00, η διέλευση των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο) οδηγείται από την Παλιά Εθνική οδό (κόμβος Βροντινού) στο Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) και από εκεί στην Εθνική οδό, καθώς συντελούνται τεχνικές εργασίες στη σήραγγα της Κατερίνης.Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η τροχαία Κατερίνης καθοδηγεί τους οδηγούς και εφιστά την προσοχή τους για την έξοδο.
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *