ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επιμένει η Μόσχα για βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία – Η ανάρτηση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα
Στην ιστοσελίδα της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στο Facebook αναρτήθηκε η ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνεται η ύπαρξη βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

«Επιβεβαιώνουμε τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, τα οποία υποδηλώνουν την επείγουσα εκκαθάριση από το καθεστώς του Κιέβου των ιχνών των στρατιωτικών και βιολογικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν από το Κίεβο με χρηματοδότηση των ΗΠΑ» αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο.


Όπως αναφέρεται στην καταγγελία των Ρώσων διπλωματών, που ανήρτησε σήμερα η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα «δεν τίθεται θέμα ειρηνικής χρήσης για επιστημονικούς σκοπούς προς όφελος της ειρήνης και της ανάπτυξης. Το γεγονός είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και η Αμερικανική Προεδρία πρέπει να ενημερώσουν επίσημα (και όχι μέσω των εκπροσώπων τους) τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ουκρανία. Πιστεύουμε ότι τα υλικά και οι επιβεβαιώσεις που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα από την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες, υπενθυμίζω, έγιναν από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, την κα Nuland, δεν αφήνουν περιθώρια στις Ηνωμένες Πολιτείες να παραμείνουν σιωπηλές αυτή τη φορά».
 

ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *