ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Επίσκεψη (Ελεύθερη είσοδος) Πολιτών στο Εκθετήριο του «Μαστόδοντα Νεοκαισάρεια»

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ο Όμιλός μας υποδέχθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας για το Εκθετήριο του «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ», για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή πολίτες από την Νεοκαισάρεια και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κατερίνης.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε τους χώρους του Εκθετηρίου και τα εκθέματα του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας. Για την συνεργασία και την συνεχόμενη υποστήριξη που έχουμε με το Τμήμα Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. καθώς και από ομάδα παλαιοντολόγων από το εξωτερικό. Για την αναγνώριση του Εκθετηρίου μας από το μουσείο της Γεωλογίας του Α.Π.Θ. «ΓΕ.ΠΑ.ΠΑΛ» ως Περιφερειακής Μονάδας. Για τις συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαίους παλαιοντολόγους ανά τον κόσμο.

Η προσέλευση των πολιτών ήταν συνεχής καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων για τα εκθέματα και την παλαιοντολογική ιστορία του τόπου μας ήταν συγκινητικό.

Ο κύκλος της ενημέρωσης των συμπολιτών μας όπως ανακοινώθηκε από τον Όμιλό μας έχει ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Το Εκθετήριο για το επόμενο χρονικό διάστημα θα υποδέχεται μόνο φορείς της πόλης μας προκειμένου να τους ενημερώσει διεξοδικά για τους στόχους και τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων μας. Ο βασικότερος στόχος μας είναι μέσα από την εμπειρία της επίσκεψης να έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν όλοι οι φορείς τις προτάσεις τους, προκειμένου η λειτουργία του Εκθετηρίου να είναι εποικοδομητική για το σύνολο της κοινωνίας.

Τα μέλη του Ομίλου μας και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους στάθηκαν αρωγοί και εμπιστεύθηκαν τις προσπάθειές μας στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Όμιλος μας θα στηρίξει τις προσπάθειες των επιστημόνων στις έρευνες για τον εντοπισμό νέων ευρημάτων, σε νέα θέση πλησίον του αστικού ιστού της Νεοκαισάρειας. Έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου του 2022. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα των νέων ερευνών να αποκαλύψει ευρήματα εξίσου σημαντικά. Ο Όμιλός μας με την ολοκλήρωση των ερευνητικών εργασιών θα εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου όπως πράττει έως και σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *