ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πάτρα: Τα σενάρια για τρεις ασφυξίες και μία ουσία μυστήριο – Πλησιάζει το τέλος

Ο χρόνος για τη λύση του γρίφου των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μετρά αντίστροφα, καθώς οι ειδικοί και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώνουν ένα - ένα τα κομμάτια του παζλ δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί με βασικότερο το αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Η εβδομάδα, που διανύουμε θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπόθεση της Πάτρας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και των τοξικολογικών. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρείται ότι θα καθορίσουν την πορεία των ερευνών, σε σχέση και με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το MEGA, οι ερευνητές κάνουν λόγο για τρεις ασφυκτικούς θανάτους και μία ουσία – μυστήριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, προκρίνεται το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου της Μαλένας και της Ιρίδας, ενώ και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας εξετάζεται αυτό το σενάριο, καθώς πέρα από τις εγκεφαλικές αλλοιώσεις που βρέθηκαν, έχουν εντοπιστεί κι άλλα στοιχεία.

Ωστόσο, στην 9χρονη εντοπίστηκε μία ουσία – μυστήριο, η οποία έχει σταλεί για διερεύνηση σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, από όπου αναμένονται απαντήσεις.


«Οι κακώσεις στη Μαλένα έγιναν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «ΜΠΑΜ», οι κακώσεις στο πρόσωπο της Μαλένας προήλθαν από την πίεση του δράστη με την παλάμη του.


Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει: «Πρόκειται για τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του επί του προσώπου της Μαλένας με αποτέλεσμα απόφραξη έξω στομίων αεροφόρων οδών με επακόλουθο την ασφυξία και τον θάνατο».

Σε άλλο σημείο υψηλόβαθμη πηγή αναφέρει: «Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων αλλά κυρίως του ιατρικού ιστορικού των παιδιών δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πολύ πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας δεν ήταν τόσο άστοχη»

Υπό αυτό το πρίσμα, ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτά, η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, που αφήνει νέες υπόνοιες για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου αναφέροντας σε ανάρτησή του «διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική- ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια».ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *