ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αποχώρησαν Βαϊνάς - Ντόντης από την παράταξη Χιονίδη - Αντίδραση από Θ. Αναστασιάδη: Για ένα άδειο πουκάμισο…

Την ανεξαρτητοποίηση τους από την δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κατερίνης...

"Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη ανακοίνωσαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Βαϊνάς και Λάζαρος Ντόντης.

Αντίδραση υπήρξε με καυστικό άρθρο του δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Πολίτες σε Δράση" Θωμά Αναστασιάδη για τις προηγούμενες και τωρινές αποχωρήσεις με τίτλο: "Για ένα άδειο πουκάμισο"

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *