ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αντιδημαρχία Πρασίνου Κατερίνης: Ενίσχυση με νέα οχήματα

Τρία νέα οχήματα προστέθηκαν σήμερα στο στόλο της αντιδημαρχίας Πρασίνου Κατερίνης, με στόχο να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας ενόψει του καλοκαιριού και του αυξημένου όγκου εργασιών που καλείται να διεκπεραιώσει.

Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία του δημάρχου Κατερίνης, του αντιδημάρχου Πρασίνου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων. Πρόκειται για οχήματα κλειστού τύπου, κατάλληλα για την μεταφορά μηχανημάτων και τη μεταφορά του προσωπικού στα σημεία παρέμβασης. Με την κυκλοφορία των τριών νέων οχημάτων, η υπηρεσία πλέον θα διαθέτει συνολικά επτά οχήματα και αποκτά τη δυνατότητα για αποστολή συνεργείων παράλληλα, σε περισσότερα σημεία.

«Μετά την ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα και την ενίσχυση των Τεχνικών Υπηρεσιών με μηχανήματα έργου, ο Δήμος Κατερίνης ενισχύει με οχήματα και την Υπηρεσία Πρασίνου. Στόχος είναι να συνεχίσει η υπηρεσία να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δημότες και με ασφάλεια για τους εργαζομένους της», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Η προσθήκη των τριών οχημάτων στο στόλο της υπηρεσίας μας, αυξάνει την επιχειρησιακή δυνατότητα» τόνισε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Ιωάννης Μπεϊνάς. «Τα οχήματα εντάσσονται σε μια χρονική στιγμή όπου οι απαιτήσεις των δημοτών αυξάνονται, ενώ μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις της υπηρεσίας για την περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων ενόψει της τουριστικής περιόδου», σημείωσε ο κ. Μπεϊνάς.

Να σημειωθεί, ότι η αγορά των οχημάτων έγινε με ιδίους πόρους, ενώ ο σχεδιασμός της αντιδημαρχίας Πρασίνου είναι η περαιτέρω ενίσχυση του στόλου της με ειδικά οχήματα-μηχανήματα περιποίησης χώρων πρασίνου.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *