ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Φωτογραφίες: Το ρωσικό κομβόι που βρίσκεται δίπλα στο Κίεβο έχει μετατοπιστεί και διαμοιραστεί, ενώ ανασυντάσσεται


 Να ανασυντάσσονται φαίνονται οι δυνάμεις του ρωσικού κομβόι που εκτείνεται έξω από το Κίεβο, όπως μαρτυρούν οι δορυφορικές εικόνες της Maxar Technologies που καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις φαίνονται να έχουν μετατοπιστεί αλλά και διαμοιραστεί.

Όπως επισημαίνει το CNN, η Ρωσία ανασυντάσσεται πλέον για μια πιθανή επίθεση στο Κίεβο, σύμφωνα με αξιωματούχους του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού αρχικά σημείωσε περιορισμένη πρόοδο στην προέλασή της προς την πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, ενημέρωση πληροφοριών που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου σήμερα, σημειώνει ότι η Ρωσία «πιθανότατα επιδιώκει να επαναφέρει και να επανατοποθετήσει τις δυνάμεις της για επιθετική δραστηριότητα τις επόμενες ημέρες» κάτι που «περιλαμβάνει επιχειρήσεις εναντίον της πρωτεύουσας της Ουκρανίας».

Διάφορα οχήματα φαίνονται να έχουν μετακινηθεί και σταθμεύσει σε άλλα σημεία, δίπλα σε χωράφια, κεντρικούς δρόμους και σημεία πόλεων αρκετά κοντά στο Κίεβο.

Πηγή: CNN-ΕΡΤ.GR

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *