ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πυρ και μανία οι Τούρκοι με την....ελληνοποίηση της Πόλης από τα αμερικανικά μίντια

Προειδοποίηση στο αμερικανικό κανάλι που δείχνει την Κωνσταντινούπολη ως ελληνικό έδαφος


Όπως γράφαμε και χθες το "ξανθό γένος" περιμέναμε να κατέβει και να ξαναπάρουμε την Βασιλεύουσα αλλά πρόλαβαν τα αμερικανικά μίντια..Και βέβαια οι Τούρκοι έγιναν πυρ και μανία!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Τούρκου Προέδρου Fahrettin Altun έστειλε προειδοποιητική επιστολή στην αμερικανική τηλεόραση CBS News, η οποία εμφάνισε χάρτη παρουσιάζοντας την Κωνσταντινούπολη ως ελληνικό έδαφος σε ρεπορτάζ για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.


Σύμφωνα με τη δήλωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας, “η Διεύθυνση Επικοινωνιών παλεύει με την παραπληροφόρηση κατά της Τουρκίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο”.Ενεργώντας αφού το CBS News παρουσίασε την Κωνσταντινούπολη ως ελληνικό έδαφος σε ρεπορτάζ σχετικά με το πέρασμα ρωσικών πολεμικών πλοίων από τα Στενά, ο Διευθυντής Επικοινωνιών Fahrettin Altun έγραψε μια προειδοποιητική επιστολή και ζήτησε να διορθωθεί αμέσως αυτό το λάθος και να γίνουν οι απαραίτητες εξηγήσεις.


Στην επιστολή του, ο Altun σημείωσε:


«Έπεσε στην αντίληψή μου ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News, σε ένα ρεπορτάζ για το πέρασμα ρωσικών πολεμικών πλοίων από τα Στενά, δείχνει την Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και η οποία βρίσκεται υπό την κυριαρχία του τουρκικού έθνους από το 1453, ως Ελληνικό έδαφος. Θεωρώντας ότι βλάπτει την περιφερειακή ασφάλεια με τις μαξιμαλιστικές απαιτήσεις στη θάλασσα και αποδυναμώνει την ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ, διαμαρτυρόμαστε επίσημα και ανοιχτά για αυτό το λάθος του καναλιού σας, το οποίο ελπίζουμε να μην είναι κακόβουλο. Να ληφθούν απαραίτητα μέτρα και εξήγηση για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες».pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *