ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ανακύκλωσης τηγανελαίων

10 σημεία συλλογής στην πόλη της Κατερίνης

Σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα για την περιβαλλοντική διαχείριση των οικιακών αποβλήτων και τη λειτουργία της Πλατφόρμας SMARTREC, που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.Ειδικότερα, ο Δήμος Κατερίνης είναι ο πρώτος Δήμος στη χώρα, στον οποίο εφαρμόζεται πιλοτικά η συγκεκριμένη Πλατφόρμα και στο πλαίσιο αυτό, οι δημότες μπορούν να αποθέτουν σε δοχεία χρησιμοποιημένα τηγανέλαια. Έπειτα καλούνται να δηλώνουν στην πλατφόρμα https://smartrec.gr/ την ποσότητα και τη θέση που άφησαν τα δοχείο τους.

Αναλυτικά οι θέσεις των κάδων είναι οι εξής:

Ι.Ν. Αγίας Άννης (οδός Φιλίππου)
16ο Δημοτικό σχολείο (οδός Αγίου Χριστοφόρου)
Πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης (εντός Δημαρχείου)
Πνευματικό κέντρο Δήμου Κατερίνης
Αστική Σχολή Κατερίνης (οδός Ειρήνης)
14ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης (οδός Κιλκίς)
1ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης (οδός Ιπποκράτους)
Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού)
18ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης (οδός Αντισθένους)
Αθλητικές εγκαταστάσεις εντός έδρας (Εθνικού Σταδίου)Στην πλατφόρμα συλλογικής ενδυνάμωσης πολιτών, για τη συμμετοχική διαχείριση οικιακών αποβλήτων βιομάζας και τηγανελαίων https://smartrec.gr οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν διεξοδικά για τη διαδικασία και τον τρόπο συμμετοχής τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *