ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μυστική Επιστράτευση; Χιλιάδες Ρώσοι έφεδροι θα κληθούν στα όπλα με προορισμό την Ουκρανία και την ταχεία ολοκλήρωση των επιχειρήσεων


Συνομιλεί η Μόσχα με Ουκρανία ενώ ετοιμάζει δεύτερο κύμα επιστράτευσης-Έρχεται “καταιγίδα” επιθέσεων κατά Ουκρανίας

Η  Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα ξεκινήσει μυστική επιστράτευση εφέδρων την 1η Απριλίου 2022.


Η ίδια ομιλεί για συγκαλυμμένη κινητοποίηση σε ολόκληρη την ρωσική επικράτεια στο πλαίσιο ασκήσεων BARS-2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την προγραμματισμένη επιστράτευση για στρατιωτική θητεία, για την κάλυψη μεγάλου αριθμού εφέδρων.


Η Ρωσία έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέδια για κινητοποίηση, αλλά οι απώλειες στην Ουκρανία πλησιάζουν τους 7000 νεκρούς και 10000 τραυματίες.

Στις 25 Μαρτίου, ο επικεφαλής της συνταγματικής επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας, Andrey Klishas, ​​δήλωσε ότι οι αρχές δεν σχεδίαζαν να ανακοινώσουν κινητοποίηση, αλλά απαγορεύουν στους άνδρες να φύγουν από τη χώρα.

Σύμφωνα με άρθρο μας, η σιωπή και το τέλμα που επικρατεί σε όλα τα μέτωπα, τα οποία άνοιξε η ρωσική εισβολή στο ουκρανικό έδαφος, είναι πιθανόν η “σιωπή πριν την καταιγίδα”, αφού οι Ρώσοι θα ενισχύσουν τις δυνάμεις τους με χιλιάδες στρατιώτες, ενώ προετοιμάζονται με χρήση drone και πυραύλων Κρουζ, να χτυπήσουν σκληρά τον ουκρανικό στρατό.

πολε
Ήδη νέες μονάδες φτάνουν σε περιοχές συγκέντρωσης, η γραμμή του μετώπου ευθυγραμμίζεται και εγκαθιδρύεται επιχειρησιακός έλεγχος της κατάστασης σε καίριες περιοχές.

Η ουσία το πότε θα ξεκινήσει η επίθεση είναι θέμα ποσότητας δυνάμεων.


Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξακολουθούν να είναι ένας μεγάλος στρατός από άποψη αριθμού.

Η ανάπτυξη μιας νέας μεγάλης ρωσικής επίθεσης θα περικυκλώσει όλες τις ουκρανικές μονάδες στο Donbass, θα παρακάμψει ή και να καταλάβει το Nikolaev και θα ανοίξει προς βόρεια, το νότιο τμήμα του μετώπου, καταστρέφοντας το αμυντικό σχέδιο του Κιέβου.


Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, θα ξεκινήσουν οι πραγματικές πολιτικές διαπραγματεύσεις.
Σε αυτήν την επίθεση θα χρησιμοποιηθούν όπλα υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς, ιδίως πύραυλοι Kalibr.

Σε αυτήν την επίθεση θα χρησιμοποιηθούν όπλα υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς, ιδίως πύραυλοι Kalibr.


Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν στη διάθεσή τους χιλιάδες τέτοιους πυραύλους. Χωρίς τη χρήση τέτοιων όπλων, τα καθαρά στρατιωτικά αποτελέσματα της επιχείρησης αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο μέτρια.

Τώρα στον άξονα προς Zaporozhye, Krivoy Rog, Nikopol, Gulyaipole αναμένονται να φθάσουν ενισχύσεις από χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες.

Εδώ μπορεί να ξεκινήσει η «επίθεση της δεύτερης φάσης», η οποία, αφενός, θα οδηγήσει στην περικύκλωση της κύριας ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση του Ντόνετσκ και, αφετέρου, να σηματοδοτήσει την προέλαση στην αριστερή όχθη του Δνείπερου προς μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Ντνεπροπετρόφσκ.

Για τους Ουκρανούς, το στρατηγικό δόγμα είναι η καθυστέρηση των εχθροπραξιών με κάθε μέσο, αλλά δυστυχώς η Ρωσία δεν πρόκειται να σταματήσει σε καμία περίπτωση, αφού ο Ρώσος πρόεδρος έχει θέσει συγκεκριμένους στόχους, παρά τις απώλειες σε έμψυχο δυναμικό όλο αυτό το διάστημα.   pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]