ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Άνοιξε η αυλαία της Έκθεσης για την 90χρονη διαδρομή του Ε.Ο.Σ Κατερίνης

- Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης & του Οργανισμού Πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου)Η Έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης & του Οργανισμού Πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου)
Τα 90 χρόνια ιστορίας του Ε.Ο.Σ Κατερίνης, «φωτίζει» η έκθεση φωτογραφίας, κειμηλίων και εγγράφων: "Ταξίδι στο παρελθόν", η οποία εγκαινιάσθηκε χθες το βράδυ, στο Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (πρώην οικία Τσαλόπουλου), από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Σ Θεόδωρο Τεκερίδη, τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Μπεινά (ως εκπρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου), τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γεώργιο Τσιαλό, παρουσία εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, μελών και φίλων του Ε.Ο.Σ.

Η έκθεση περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό, έγγραφα ντοκουμέντα και κειμήλια από το αρχείο του συλλόγου, που αποτυπώνουν και καταγράφουν με μοναδικό τρόπο την ιστορική εξέλιξή του.

Η έκθεση, θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου, ενώ το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00. Επίσης, το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης, ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ.

Ήδη σχολεία της πόλης, εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση, κατόπιν συνεννόησης (τηλ.6977587345 Θεόδωρος Τεκερίδης).

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *