ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Λαϊκές αγορές: Πτώση 70% σύμφωνα με τον πρόεδρο παραγωγών λαϊκών αγορών Πιερίας Ν. Παπανικολάου – “Ταφόπλακα” ο νέος νόμος που θα ισχύσει από 1η Μαΐου
Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε την μέχρι στιγμής κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παραγωγοί της Πιερίας, ο πρόεδρος των παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νίκος Παπανικολάου, μιλώντας στην εκπομπή “Κίτρινη κάρτα”, στην Εύη Μιχωλού και τον Ηλία Χρυσικό.

Ο κ. Παπανικολάου έκανε λόγο για πτώση της κίνησης που αγγίζει το 70%, παρά το γεγονός ότι οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί όπως είπε, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε από 1η Μαϊου, σύμφωνα με το νέο νόμο, περισσότεροι από τους μισούς παραγωγούς, δεν θα βρίσκονται στις λαϊκές εξαιτίας των προϋποθέσεων που απαιτούνται, της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών Λαϊκών Αγορών, από τους περίπου 200 παραγωγούς, μόνο οι 50 θα μπορούν να συμμετέχουν σε λαϊκές στην Πιερία.


pieriasocial.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *